Meer resultaten voor garcon

garcon
garçon WikiWoordenboek.
Wadend bereikte ik het Palace Hotel, waar ik mij geheel doorweekt naar de bar spoedde. Toen het ons nog niet heel duidelijk was, hoe wij in Médan moesten komen, riepen wij de garçon erbij. Deze scheen iemand van veel ervaring en een in ieder opzicht uitstekende kelner van rijpe leeftijd.
Garçon 8 definities Encyclo.
Gevonden op https//www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Garçon/1.: bediende, knecht, loopjongen., Gevonden op http//home.planet.nl/dumon002/woordenboek/alfa.html.: Let op: Spelling van 1858 Fr, een knaap, jongeling, ongehuwd man; oppasser in een koffijhuis, logement, enz; en garçon, ongehuwd. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/.: vrijgezel toon de herkomst via de etymologiebank. Gevonden op http//www.etymologiebank.nl/trefwoord/garcon.:
Garçon neemt na 43 jaar afscheid van bekend Gents eethuis: Gent Het Nieuwsblad.
Portret van de moordenaar van Ilse Uyttersprot: Twee zekerheden: hij wou blonde vrouwen en hij zou hen slaag geven. Kritiek op mondmaskers zwelt aan, virologen blijven achter de regels staan: Als je met de auto rijdt, draag je toch ook je gordel?
Garçon in het Nederlands vertaald uit het Frans.
garçon jongen, vrijgezel, kelner, knaap, knul. garçon knaap, jongen, boy, huisboy, kerel, jongens, mannen, boys, kerels, jongensachtig, jochie, joch. Uitgebreide vertaling voor garçon Frans in het Nederlands. garçon le zelfstandig naamwoord. le garçon serveur. de ober; de kelner; tafelbediende. ober de m zelfstandig naamwoord.
GARCON, Thessaloniki Restaurantbeoordelingen Tripadvisor.
De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Garcon. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
Songteksten.net Songtekst: Francoise Hardy Tous les garçons et les filles.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z. Tous les garçons et les filles.
Franse woordenschat en vertalingen Fille garcon Frantastique.
Please install flash. Still having difficulties with Fille garcon Franse woordenschat en vertalingen? Want to improve your French? Test our online French lessons and receive a free level assessment! FREE 7-DAY TRIAL. Do you have smart way of remembering Fille garcon?
Vilaine Fille Mauvais Garçon Visit Hainaut.
De bezoekers van Vilaine Fille, Mauvais Garçon komen er echter in de eerste plaats voor de naam die dit restaurant op enkele jaren tijd opgebouwd heeft en het jonge team dat met enthousiasme en durf de grote klassiekers van de Franse keuken in een nieuw jasje steekt.

Contacteer ons